Skip to main content
Portail
Vivre
Visiter
Entreprendre
La Seigneurie
Clair de Rue & Clair de Nuit
Ma sélection
Que recherchez-vous ?
(Entrez vos mots clés)
Home
Our favourites
Detail from the favourite
Asperge (Sparichle)
Ajouter à la sélection
Lieu
6768 Alsace
Asparagus has been cultivated in Alsace since the 16th century. Traditionally served with 3 sauces (mayonnaise, French dressing and hollandaise) and ham, asparagus is eaten with your fingers in April and May in the company of family and friends !
Fiches associées
SARL Soleil d'Est - Jardin des fruits Rouges
Farm la Plume d'Or - Producer of foie gras
Farm Maurer
HECKMANN Pierette
Gaec du SCHARRENBERGER
Ferme BAUER
Ferme Thomas JEHL
Earl FLEITH-FRANCK
Ferme Boetsch-Wolf
EARL FRIESS
Farm LUX
Ferme MEHN
Le Gaveur du Kochersberg
Asparagus Frick
EARL de la Schmalau
Sigrist farm - Good asparagus from the Rhine
Vente à la ferme : EARL Dollinger Emmanuel
COOPERATIVE DES FRUITS ET LEGUMES D'ALSACE
Muscat d'Alsace
Les Jardins du Ried
Farm SIBLER Clarisse
Gaec Haenni
Les Délices d'Alsace
Ferme Adrien et Myriam Walter
EARL des 3 Rivières
Ferme Jost
Farmer Deiber Marc
Vente à la ferme : Riedinger Thierry
Contact et réservation
Partager :
Facebook
Tweet
Mail
Ajouter à la sélection
Vivre
Visiter
Entreprendre
La Seigneurie